Major issue with PointSeries

TeeChart VCL for Borland/CodeGear/Embarcadero RAD Studio, Delphi and C++ Builder.
Post Reply
johnnix
Newbie
Newbie
Posts: 34
Joined: Tue Sep 18, 2018 12:00 am

Major issue with PointSeries

Post by johnnix » Tue Apr 02, 2019 8:16 am

After upgrading to Rio I found myself struggling with various issues with the latest TChart version. For the past couple of days I am trying to figure out why the labels of point series do not display correctly, it appears that some random numbers are added (see attached image). The line of code I use to add the points is:

chart.Series[x].AddXY(d^.value,d^.depth, 'ff');
Attachments
Annotation 2019-04-02 111141.png
Annotation 2019-04-02 111141.png (4.86 KiB) Viewed 552 times

Yeray
Site Admin
Site Admin
Posts: 8690
Joined: Tue Dec 05, 2006 12:00 am
Location: Girona, Catalonia
Contact:

Re: Major issue with PointSeries

Post by Yeray » Thu Apr 04, 2019 7:54 am

Hello,

Could you please arrange a simple example project we can run as-is to reproduce the problem here?
Thanks in advance.
Best Regards,
ImageYeray Alonso
Development & Support
Steema Software
Av. Montilivi 33, 17003 Girona, Catalonia (SP)
Image Image Image Image Image Image Please read our Bug Fixing Policy

johnnix
Newbie
Newbie
Posts: 34
Joined: Tue Sep 18, 2018 12:00 am

Re: Major issue with PointSeries

Post by johnnix » Mon Apr 08, 2019 8:32 am

Problem solved after deleting the original point series and creating a new one :(

Yeray
Site Admin
Site Admin
Posts: 8690
Joined: Tue Dec 05, 2006 12:00 am
Location: Girona, Catalonia
Contact:

Re: Major issue with PointSeries

Post by Yeray » Mon Apr 08, 2019 11:21 am

Agh, shame we can't know what setting in the PointSeries was causing it, but I'm glad to hear it's working fine now! :D
Best Regards,
ImageYeray Alonso
Development & Support
Steema Software
Av. Montilivi 33, 17003 Girona, Catalonia (SP)
Image Image Image Image Image Image Please read our Bug Fixing Policy

Post Reply