Search found 7 matches

by Roland
Tue Mar 20, 2018 10:42 pm
Forum: VCL
Topic: How to export data in TeeBI native
Replies: 2
Views: 1762

Re: How to export data in TeeBI native

There are no BI.Data.xxx units which are referred to in the tutorial.
by Roland
Tue Mar 20, 2018 10:36 pm
Forum: VCL
Topic: Cannot locate all the data items from a common start data
Replies: 1
Views: 1314

Cannot locate all the data items from a common start data

I use a query and get the error in the subject.
What can I do?
by Roland
Tue Mar 20, 2018 10:33 pm
Forum: VCL
Topic: How to export data in TeeBI native
Replies: 2
Views: 1762

How to export data in TeeBI native

I always receive a xy.databi Extension not supported error.
by Roland
Tue Mar 20, 2018 9:53 pm
Forum: VCL
Topic: Should 2018.1 release work with Tokyo Update 3?
Replies: 2
Views: 1471

Re: Should 2018.1 release work with Tokyo Update 3?

I found the foe. It was FastReports which caused the error.
by Roland
Tue Mar 20, 2018 8:18 pm
Forum: VCL
Topic: Should 2018.1 release work with Tokyo Update 3?
Replies: 2
Views: 1471

Should 2018.1 release work with Tokyo Update 3?

I have always designtime errors, even though I heard Update 3 is supposed to be binary compatible with update 2.
Will you provide a version in the next time that works with Update 3?
by Roland
Tue Feb 13, 2018 9:50 pm
Forum: VCL / FMX
Topic: Grid jumps always to first row when used with FDMemTable
Replies: 1
Views: 1242

Re: Grid jumps always to first row when used with FDMemTable

Shame on me - the reason must have been a dirty install.
I uninstalled TeeGrid and reinstalled and the problem is solved.
Sorry.
by Roland
Tue Feb 13, 2018 9:25 pm
Forum: VCL / FMX
Topic: Grid jumps always to first row when used with FDMemTable
Replies: 1
Views: 1242

Grid jumps always to first row when used with FDMemTable

I have a problem. I have a TFDMemTable attached to a TeeGrid. If I scroll down in the grid and then try to select one of the rows by Mouse Click, the grid jumps back to the first row :-( Is there something I am missing or is it simply not working? Did you test the grid with TFDMemTable? I am working...