Search found 13 matches

by johnnix
Sun Nov 08, 2015 11:52 am
Forum: VCL
Topic: Still have problems adding Legend
Replies: 7
Views: 2057

Still have problems adding Legend

Hello,

I just upgraded to Delphi XE10 and installed the latest TChart but it looks like I still get the same error when adding a legend (the error occurs when I hover the mouse over it). Is there any way to trace and fix this error?
by johnnix
Sun Oct 18, 2015 7:43 am
Forum: VCL
Topic: Question about RotateLabel
Replies: 12
Views: 4878

Re: Question about RotateLabel

Understood :)
by johnnix
Fri Oct 16, 2015 12:19 pm
Forum: VCL
Topic: Question about RotateLabel
Replies: 12
Views: 4878

Re: Question about RotateLabel

Hello,

Delphi XE7 Version 21.0.17707.5020
by johnnix
Wed Oct 14, 2015 5:24 pm
Forum: VCL
Topic: Question about RotateLabel
Replies: 12
Views: 4878

Re: Question about RotateLabel

Hello Narcis,

Could it be my version? I just tried a plot Title in HTML and that does not work also (double clicked a plot -> Titles -> Options -> Format HTML) :(
by johnnix
Tue Oct 13, 2015 4:23 pm
Forum: VCL
Topic: Question about RotateLabel
Replies: 12
Views: 4878

Re: Question about RotateLabel

Hello Yeray,

I tried that but unfortunately it does not work, my actual code is:

Code: Select all

procedure TMainForm.Chart11AfterDraw(Sender: TObject);
begin
  ...
  TChart(Sender).Canvas.RotateLabel(X, Y, '<SUB>SubScript Text Here</SUB>', 45 , true);
end;
Am I missing something?
by johnnix
Fri Oct 09, 2015 6:55 pm
Forum: VCL
Topic: Question about RotateLabel
Replies: 12
Views: 4878

Question about RotateLabel

Hello,

I am using TChart 2015.15.150420 32 bit and I am using Canvas3D.RotateLabel to draw a rotated text. The last parameter of the RotateLabel procedure is AllowHTML which I set to true. What HTML should I use to present a subscript character?

Regards
by johnnix
Wed Mar 11, 2015 12:53 pm
Forum: VCL
Topic: Problem with Smoothing function
Replies: 6
Views: 1722

Re: Problem with Smoothing function

Hello Narcis,

Thank you very much for the clarification and quick answers.

Regards
by johnnix
Tue Mar 10, 2015 5:09 pm
Forum: VCL
Topic: Problem with Smoothing function
Replies: 6
Views: 1722

Re: Problem with Smoothing function

Hello Yeray,

Thank you very much for looking into this. I implemented your suggestion in my app and it works ok but I need to ask, is this a temporary fix or this is by design the way point series should be used with smoothing function?

Regards
by johnnix
Mon Mar 09, 2015 10:45 am
Forum: VCL
Topic: Problem with Smoothing function
Replies: 6
Views: 1722

Re: Problem with Smoothing function

Hello,

I am using the latest TeeChart 2015.14.150120. If I use another series type like Line series it works ok.

Regards
by johnnix
Fri Mar 06, 2015 5:32 pm
Forum: VCL
Topic: Problem with Smoothing function
Replies: 6
Views: 1722

Problem with Smoothing function

Hello,

I am using the latest 2015 version and it looks like the smoothing function does not perform any more when working with TPoint series? Attached is a simple example, if I click the button I get a strange straight line only.

Regards
by johnnix
Tue Feb 03, 2015 7:51 pm
Forum: VCL
Topic: Problem with legend and 2015 version
Replies: 4
Views: 1520

Re: Problem with legend and 2015 version

Yes, that was it, copied the files missing and everything works ok :)

Regards
by johnnix
Mon Feb 02, 2015 4:56 pm
Forum: VCL
Topic: Problem with legend and 2015 version
Replies: 4
Views: 1520

Re: Problem with legend and 2015 version

Hello Yeray, Thank you very much for your prompt reply, copied the new file in the sources directory, run TeeRecompile, got an error when trying to install the packages (again I closed the dialog before I note down the message but is is something about a GDIOBJ missing? :) ) and compiled my app, see...
by johnnix
Sun Feb 01, 2015 8:34 am
Forum: VCL
Topic: Problem with legend and 2015 version
Replies: 4
Views: 1520

Problem with legend and 2015 version

Hello, I am having problem with a legend not displaying correctly all the items, please find attached a test project. If you run the project and resize the form horizontally you will see that some times all the items appear or hide... Also in my actual application there is a glitch that the test app...