Search found 5 matches

by ITUser
Wed Jun 11, 2008 10:27 pm
Forum: .NET
Topic: Severe Slowness Issues in TChart .Net v3.5.3065
Replies: 2
Views: 2089

Severe Slowness Issues in TChart .Net v3.5.3065

Dear Steema, We have used TChart for Delphi for a long time, and now have moved our code base into .Net (WPF). We are in the business of plotting large data sets upon FastLine graphs. Our data sets tend to be 120+ lines with 2500+ points on each line. This takes TChart WPF v3.5.3065 between 4 and 5 ...
by ITUser
Wed Apr 02, 2008 3:16 pm
Forum: Beta versions
Topic: ToolTips on WPF Alpha
Replies: 3
Views: 9743

Re: ToolTips on WPF Alpha

Hello Michael, Using the following code: When you mouse over the chart or a line or anything I do not get the tooltip poping up. No, I'm afraid TooTips were non-functional in the alpha version. This has since been improved. Christopher, So I am now playing around in the beta and I am still struggli...
by ITUser
Tue Mar 11, 2008 2:59 pm
Forum: Beta versions
Topic: Line Colors on WPF Alpha
Replies: 3
Views: 9729

Sorry I dont think I was very clear. I was using "Line" and I noticed the colors are off. I thought that it might be because of Dark3D but even with it off the colors are very dark. Since then I switched to "FastLine" and it works great. I just thought that you would like to know that "Line" somehow...
by ITUser
Mon Mar 10, 2008 6:10 pm
Forum: Beta versions
Topic: Line Colors on WPF Alpha
Replies: 3
Views: 9729

Line Colors on WPF Alpha

When using the following code: Line newLine = new Line() { Color = input.Color, }; The colors are displayed far darker then they should. For example: Rectangle r = new Rectangle() { Background = new SolidColorBrush(Colors.Cyan) } Line newLine = new Line() { Color = Colors.Cyan, }; Aqua on the Rectan...
by ITUser
Mon Mar 10, 2008 6:09 pm
Forum: Beta versions
Topic: ToolTips on WPF Alpha
Replies: 3
Views: 9743

ToolTips on WPF Alpha

Using the following code: Chart tChart = new Chart(); tChart.ToolTip = new ToolTip { Content = "This tooltip does not show but should" }; When you mouse over the chart or a line or anything I do not get the tooltip poping up. Is there a setting that I could be possibly missing? Also would it not mak...