Still cannot use palette tool

TeeChart VCL for Borland/CodeGear/Embarcadero RAD Studio, Delphi and C++ Builder.
Post Reply
johnnix
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Wed Sep 02, 2020 12:00 am

Still cannot use palette tool

Post by johnnix » Wed Sep 02, 2020 4:10 pm

Fresh installation of 10.4.1, only component installed TChart and I still get the error message.
Attachments
Untitled.gif
Untitled.gif (395.8 KiB) Viewed 1289 times

Yeray
Site Admin
Site Admin
Posts: 8965
Joined: Tue Dec 05, 2006 12:00 am
Location: Girona, Catalonia
Contact:

Re: Still cannot use palette tool

Post by Yeray » Thu Sep 10, 2020 1:53 pm

Hello,

Are you trying to add the Legend Palette tool into a new chart? I'm doing that in a new application without errors.
If that works in a new application but still fails in a more complex one, please try to arrange a simple example project we can run as-is to reproduce the problem here.
Best Regards,
ImageYeray Alonso
Development & Support
Steema Software
Av. Montilivi 33, 17003 Girona, Catalonia (SP)
Image Image Image Image Image Image Please read our Bug Fixing Policy

Post Reply