cursor and multiarea doesn't work properly

TeeChart VCL for Borland/CodeGear/Embarcadero RAD Studio, Delphi and C++ Builder.
Post Reply
vutbr
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Thu Dec 27, 2012 12:00 am
Contact:

cursor and multiarea doesn't work properly

Post by vutbr » Mon Jul 29, 2013 8:14 am

Hi all,

i have 2 TAreaSeries in TChart, both with Multiarea := maStacked and StackGroup := 0. In the chart i have also 2 TCursorTool (one for series 1 and one for series 2) with this settings:

Code: Select all

CursorTool.Style := cssScope;
CursorTool.SnapStyle := ssVertical;
CursorTool.Snap := True;
CursorTool.FollowMouse := True;
CursorTool.Active := True;
When i show the chart, cursor on the series 1 doesn't trace the series shape ... look at the attachment

Delphi XE3, TeeChart 2013

Thank you for your answers, suggestions ...
SaLIk
Attachments
cursor.png
wrong cursor scope position
cursor.png (17.14 KiB) Viewed 1828 times

Yeray
Site Admin
Site Admin
Posts: 8704
Joined: Tue Dec 05, 2006 12:00 am
Location: Girona, Catalonia
Contact:

Re: cursor and multiarea doesn't work properly

Post by Yeray » Tue Jul 30, 2013 11:04 am

Hi,

Right. The TCursorTool seems to snap to the points as if the TAreaSeries weren't stacked.
I've added it to the defect list to be revised for future releases (TV52016671).
Best Regards,
ImageYeray Alonso
Development & Support
Steema Software
Av. Montilivi 33, 17003 Girona, Catalonia (SP)
Image Image Image Image Image Image Please read our Bug Fixing Policy

Post Reply