Line width bug?

TeeChart for PHP
Post Reply
rustydiver
Newbie
Newbie
Posts: 22
Joined: Tue Apr 30, 2013 12:00 am

Line width bug?

Post by rustydiver » Thu May 02, 2013 9:56 pm

I shall try to be clear..

I have 3 lines, if I set all to solid, I can change the line width for each idependent of the others, but if I change styles to non-solid lines, funny things happen that reflect line width being held captive.

Example:
Line1 dash
Line1 width 3

Line2 dashdot
Line2 width 1

Line3 dot
Line3 width 1

This results in Lines 2 and 3 displaying at a width of 3 per Line 1, regardlesss instruction otherwise.

Example2:
Line1 solid
Line1 width 3

Line2 dashed
Line2 width 3

Line3 dot
Line3 width 1

This results in Line 3 displaying at a width of 3 per Line 2

Example3:
Line1 dot
Line1 width 3

Line2 dashed
Line2 width 1

Line3 solid
Line3 width 2

This results in Line 2 displaying at a width of 3 per Line 1

Example4:
Line1 dot
Line1 width 1

Line2 dashed
Line2 width 1

Line3 dashdot
Line3 width 3

This results in Line 1, Line 2, and Line 3 displaying as specified.

Example5:
Line1 dot
Line1 width 1

Line2 solid
Line2 width 3

Line3 dash
Line3 width 1

This results in Line 3 displaying at a width of 3 per Line 2 even though Line 2 is set as solid.

And etc., etc.

The line width is being carried over, and I have echoed my variables out right before and after the line code and they are correct. This only occurs for a line set as non-solid that occurs in code after another line. The width instructed is ignored and the lower-in-code Line carries the greater width set by another higher in the code.

Yeray
Site Admin
Site Admin
Posts: 8723
Joined: Tue Dec 05, 2006 12:00 am
Location: Girona, Catalonia
Contact:

Re: Line width bug?

Post by Yeray » Mon May 06, 2013 1:28 pm

Hi,

You are right. I've added it to the wish list to be revised for next releases (TF90016564).
Thanks for reporting it.
Best Regards,
ImageYeray Alonso
Development & Support
Steema Software
Av. Montilivi 33, 17003 Girona, Catalonia (SP)
Image Image Image Image Image Image Please read our Bug Fixing Policy

rustydiver
Newbie
Newbie
Posts: 22
Joined: Tue Apr 30, 2013 12:00 am

Re: Line width bug?

Post by rustydiver » Mon May 06, 2013 1:51 pm

It is much needed soon for line discrimination with monochrome printing.

Thanx..

Yeray
Site Admin
Site Admin
Posts: 8723
Joined: Tue Dec 05, 2006 12:00 am
Location: Girona, Catalonia
Contact:

Re: Line width bug?

Post by Yeray » Tue May 07, 2013 7:42 am

Hi,

I've assigned a high priority to this ticket.
Best Regards,
ImageYeray Alonso
Development & Support
Steema Software
Av. Montilivi 33, 17003 Girona, Catalonia (SP)
Image Image Image Image Image Image Please read our Bug Fixing Policy

Post Reply