Page 1 of 1

Option to Full Repaint from code

Posted: Tue Jul 03, 2018 1:27 pm
by 16683749
Hi,
Currently I am using Tchart pro Activex 2018. In my chart I am using chart tool “Draw line” and I need to use the “Full repaint” property as shown below. But unfortunately, I cannot find the method through code.
tt.png
tt.png (29.95 KiB) Viewed 1167 times
Please guide.

Regards,
Bhanu

Re: Option to Full Repaint from code

Posted: Thu Jul 05, 2018 7:31 am
by yeray
Hello,

I've added it to the public tracker:
http://bugs.teechart.net/show_bug.cgi?id=2055

Thanks for reporting it.